1. Vzemite v roke težak železen predmet in ga spustite na nogo. Pozor, ne poberite ga takoj! Zavpijte:”Pejt doooool ti neumen konj! Pa pejt že dol!”

2. Skočite iz vozečega vozila in vadite element “kako pravilno pasti”. Med letenjem iz vozila se zvijte v žogo in nato pristanite na nogah.

3. Naučite se hitro pograbiti denarnico iz žepa, vzeti ven 100 €, brez da sploh pogledate v denarnico in še kdaj pomislite na to.

4. S povodcem v eni roki in korenčkom v drugi trimčkajte dolge razdalje ter se pretvarjajte, da nekoga “lovite”. Sosede, ki vas opazujejo prisrčno pozdravite.

5. Vzemite vajeti in jih pritrdite na vlak, ki bo pravkar speljal. Ko spelje, ga probajte ustaviti. In ja! Smejte se zraven!

6. Trenirajte klicanje svojega kiropraktika z obema paraliziranima rokama in eno nogo ujeto v povodec, s katerim ste malo prej peljali poskočnega konjiča.

7. Posvojite slogan: “Bodite vse kar ste lahko….pogriženi, pometani iz sedla, zbrcani, stisnjeni, pohojeni,…”

8. V svojih novih jahalnih oblačilih se uležite v blato, z obrazom navzdol in si ponavljajte: “To je izkušnja, ki me je nekaj naučila, to je pomembna izkušnja, ki me je nekaj naučila,…”

9. Poročite se z bogatašem!