EASY-CHANGE® Fit Solution
EASY-CHANGE® Fit Solution

Vsak jahač neguje edinstveno in posebno povezavo s svojim konjem, povezavo, ki je zgrajena na zaupanju. Za jahače je dobro počutje in udobje njihovega konja tista, ki je vedno na prvem mestu. Ker vsak konj redno spreminja obliko s svojo telesno pripravljenostjo, prehrano in zrelostjo, se mu mora prilagoditi tudi sedlo, da izpolnjuje spreminjajoče se potrebe konja.

Jahači lahko izberejo optimalno širino ogrodja glede na trenutno obliko svojega konja s sistemom EASY-CHANGE® Gullet System in prilagodijo optimalno ravnotežje in prileganje sedelnih blazin s sistemom EASY-CHANGE® Riser System. Ta dva sistema skupaj ponujata namestitev sedla, ki je ne le enostavna, ampak merljiva in popolnoma reverzibilna.

EASY-CHANGE® Fit Solution

Preveč jahačev pozna razočaranje, ko konju sedlo ne ustreza, kar vpliva tudi na njihovo kvaliteto jahanja. Da bi izboljšali udobje sedla, ga podlagajo s posebnimi podsedelnicami, a to niso najbolj optimalne rešitve, zato se odločijo za nakup novega sedla. Čez čas, ko se konj ponovno spremeni, so spet na istem – kratkoročna rešitev s podlaganjem ali prodaja.

Ne glede na to, ali ste tekmovalec ali rekreativni jahač, izberite sedlo z EASY-CHANGE® Fit Solution, ki vašemu konju nudi udobje. Uživajte v miru, saj veste, da vaše sedlo nudi popolno nastavljivost in je sposobno zadovoljiti spreminjajoče se potrebe vašega konja.

Sistem EASY-CHANGE® Fit Solution je na voljo izključno v visoko kvalitetnih usnjenih sedlih znamke Bates in sedlih za enostavno nego, Wintec.

EASY-CHANGE® Fit Solution
EASY-CHANGE® Fit Solution
SISTEM MENJAVE VIHERNIH LOKOV

EASY-CHANGE® Gullet System

EASY-CHANGE® Fit Solution
EASY-CHANGE® Fit Solution

EASY-CHANGE® Gullet System (sistem menjave vihernih lokov) omogoča spreminjanje širine ogrodja Elastiflex ™. Ogrodje Elastiflex ™ je zasnovano tako, da je togo po dolžini sedla, vendar pa ima fleksibilno bočno upogibanje za prileganje konjevim mišicam med gibanjem. Širina ogrodja je določena s širino vihernih lokov (Gullet System).

EASY-CHANGE® Fit SolutionEASY-CHANGE® Gullet System viherni loki so izdelani tako, da so popolnoma togi, kar zagotavlja, da se ob običajni uporabi ne morejo širiti ali spreminjati oblike. Loki so barvno označeni po velikosti.

V Wintec sedlih se lahko uporablja le originalne EASY-CHANGE® loke. Uporaba neoriginalnih delov razveljavi kakršno koli garancijo proizvajalca.

SISTEM MENJAVE SEDELNIH PODLOG

EASY-CHANGE® Riser System

EASY-CHANGE® Fit Solution
EASY-CHANGE® Fit Solution

EASY-CHANGE® Riser System (sistem menjave sedelnih podlog) ponuja način prilagajanja ravnovesja sedla s podlogami različnih debelin v treh posameznih odsekih – spredaj, na sredini in zadaj.

EASY-CHANGE® Fit SolutionEASY-CHANGE® Riser System skupaj sistemom EASY-CHANGE® Gullet System ponujata celovito rešitev prilagajanja sedla za popolno udobje vas in vašega konja.

EASY-CHANGE® Riser System vam ponuja popolno rešitev za prilagoditev ravnotežja sedla. Vse prilagoditve so merljive, simetrične in reverzibilne.

NA VAŠEM KONJU

PRILAGAJANJE

OB NAKUPU WINTEC ALI BATES SEDLA, VAM PRVO

PRILAGAJANJE NA VAŠEM KONJU NUDIMO BREZPLAČNO.

Večnamenska sedla (11)

Dresurna sedla (16)

Skakalna sedla (7)