Kako brez tuširanja odstraniti madeže z dlake

Lepota belih konj se je vtisnila v spomin in srce mnogim pesnikom, pisateljem in umetnikom. Naša lepa Slovenija je tudi dom posebnega belega konja lipicanca, ki mu upravičeno lahko rečemo »naš ponos«. Pa četudi vaš konj ni nobene pasme in ima pomanjkljivost ali dve, je vaš ponos in nič ni gršega, kot videti belega konja z rumenimi, rjavimi ali zelenimi madeži.

Tekmovalci in groomerji širom sveta vam bodo znali svetovati kateri izdelki so TOP za hitro odstranjevanje madežev in velikokrat boste ob tem vprašanju naleteli na odgovor – Cowboy Magic Greenspot Remover.

In mi vemo kako je, ko se zunaj izza jutranjih oblakov že kaže topel sonček in vi se veselite skupnega jahanja s prijatelji, ob prihodu v štalo pa vas veselo pozdravi vaš umazan, rumeno-rjav konjiček. Ni druge, kot da se lotite sizifovega dela odstranjevanja madežev, med tem, ko imajo vaši prijatelji že skoraj osedlane konje. Gotovo z »rumenkotom« ne greste nikamor.

Kako brez tuširanja odstraniti madeže z dlake

Kako se lotimo se hitrega napada na umazanijo?

 

Vzemite trdo ščetinasto krtačo in odstranite ostanke gnoja, žaganja, blata, trave.

Razprište Cowboy Magic Greenspot Remover po umazanem predelu.

Nato zagrabite čisto, vlažno brisačo in vmasirajte.

Pripravljeno imejte še suho brisačo, s katero nato zdrgnite površino, kjer ste razpršili Cowboy Magic Greenspot Remover.

Med postopkom se zadržite preklinjanja belih konj.

Postopek ponovite dokler ne bo površina madeža zopet bela, dišeča in sijoča.

Kako brez tuširanja odstraniti madeže z dlake

razpšite po umazanem predelu

Kako brez tuširanja odstraniti madeže z dlake

vmasiraj z vlažno brisačo

Kako brez tuširanja odstraniti madeže z dlake

zdrgni s suho brisačo

Kako brez tuširanja odstraniti madeže z dlake

Kako vam je s pomočjo Cowboy Magic Greenspot Remover uspela ta čarovnija?

Cowboy Magic Greenspot Remover vsebuje naravne čistilce, pridobljene iz rastlinskih izvlečkov in koncentrirane v formuli, ki razgradi molekule umazanije.

Formula se aktivira šele z masažo zato morate po razpršitvi izdelek vmasirati v dlako konja.

Poleg aktivnih čistilcev Cowboy Magic Greenspot Remover vsebuje mehko vodo, izvlečke listov maline, gabeza, koromača, trave konjski rep, limonine trave, lovorja, rmana, medu in rožmarina. Poleg vseh dišečih rastlinskih izvlečkov vsebuje tudi shea maslo, ki dlaki povrne sijaj ter neguje kožo, panthenol, svilene proteine in aminokisline.

Zaupamo pa vam še nekaj.

Cowboy Magic Greenspot Remover ni le za konje, uporabljajo ga tudi jahači, športniki in dopustniki, ki radi kampirajo. Saj veste, včasih nimamo možnosti za hitro tuširanje, bi bili pa izjemno veseli osvežitve telesa. Čisto preprosto je, razpršite Cowboy Magic Greenspot Remover po delu telesa, ki potrebuje hitro umivanje ter zbrišite z brisačko. Umazanija ter pot se bosta razgradila, vi pa boste zopet dišeči :).