Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Kdo smo?

UniHorse je mladostna, simpatična in pozorna konjarska spletna trgovina, kjer lahko enostavno nakupujete preko spleta ali pa se oglasite v trgovini v Novih Jaršah v Ljubljani (zemljevid lokacije je spodaj).

Naročene izdelke lahko pošljemo po pošti ali skušamo organizirati dostavo kako drugače. Vedno je pot do vas. ;)

Izdelki se naročujejo vsak teden, dobavni rok je navadno približno 14 dni. V kolikor izdelka ni na zalogi pri dobaviteljih, se ta rok lahko podaljša. Seveda vas o tem obvestimo.

Veliko lepih trenutkov z vašimi konjskimi prijatelji!

Podatki o podjetju:

UNIHORSE d.o.o.
Šmartinska cesta 106
1000 Ljubljana

IBAN: SI56 6100 0001 1134 686
(Delavska hranilnica d.d.)
Matična številka: 6881904000
Davčna številka: SI11707437

Telefon: +386 (0)59 02 62 10
Telefon: +386 (0)59 02 70 17

GSM: +386 (0)68 668 916
E-pošta: info@uni-horse.si

Kontakt:

Delovni čas TRGOVINE:
PON – PET: 9.00 – 19.00
SOB: 9.00 – 13.00
NEDELJA in PRAZNIKI: zaprto

Telefon: +386 (0)59 02 62 10
Trgovina UNIHORSE
Šmartinska cesta 106

1000 Ljubljana

Na telefon smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro ter ob sobotah med 9. in 13. uro.

Dostava

Naročila, ki jih podjetje prejme do 12. ure istega dne in vsebujejo blago, ki je na zalogi v poslovalnici, bodo poslana kupcu še istega dne, v nasprotnem primeru se kupca obvesti ali je pripravljen počakati na dobavo blaga.

Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi naročeni izdelki prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.

Varstvo osebnih podatkov

Kupec z izvedeno registracijo dovoljuje podjetju UNIHORSE d.o.o. zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Podjetje UNIHORSE d.o.o. pa se zavezuje pridobljene osebne podatke uporabljati in varovati v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsi podatki, ki jih kupec navede pri registraciji ali kasnejših spremembah, so namenjeni le poslovanju UniHorse spletne trgovine in jih podjetje  ne uporablja v druge namene ali posreduje tretji osebi.

pogosta-vprasanja

Splošni pogoji poslovanja

Opći uvjeti poslovanja – (Republika Hrvatska)

1. Registracija

Registracija je koristna predvsem zate, kupca, saj ti omogoča hitro in enostavno naročanje izdelkov brez dodatne poti v trgovino ter pravilno dostavo pošiljke na dom na podani naslov.
Ko želiš oddati naročilo, se moraš registrirati. Pri prvi registraciji si sam/a izbereš svoje uporabniško ime in geslo, ki ju uporabljaš pri vseh naslednjih nakupih. Pridržujem si pravico, da kupca, ki se prvič registrira, preverim preko telefona, ki ga je navedel.
Z uspešno izvedeno registracijo soglašaš s Splošnimi določili poslovanja UNIHORSE d.o.o.. Ob spremembi splošnih določil se podjetje UniHorse zaveže, da boš o tem tudi ustrezno in pravočasno obveščen/a.
2. Varstvo osebnih podatkov
Kupec z izvedeno registracijo dovoljuje podjetju zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Podjetje UNIHORSE d.o.o. pa se zavezuje pridobljene osebne podatke uporabljati in varovati v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsi podatki, ki jih kupec navede pri registraciji ali kasnejših spremembah, so namenjeni le poslovanju UniHorse spletne trgovine in jih podjetje ne uporablja v druge namene ali posreduje tretji osebi.

Nakup v spletni trgovini ali drugo posredovanje osebnih podatkov na straneh spletne trgovine je dovoljen samo pravno – poslovno opravilnim osebam, starejšim od 18 let. Osebe mlajše od 18 let morajo za vsako posredovanje informacij pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

3. Varnost trgovanja prek interneta

Podjetje UNIHORSE d.o.o. kupcu zagotavlja varnost pri naročanju izdelkov in podajanju ostalih osebnih podatkov. Naročilo se shrani v bazo, do katere ima dostop le administrator, ki spremlja potek naročil in jih posreduje izdaji. Za dostop do baze naročil in podatkov sta potrebna uporabniško ime in geslo, ki ga ima samo administrator. Podjetje  uporablja način varovanja podatkov, kot je: sistem uporabniških imen in gesel, sistem osebnih kod in podobno.

4. Naročanje

Naročanje v UniHorse spletni trgovini poteka po sistemu 24×7 – 24 ur, vse dni v tednu.
Kupec se pred prvim nakupom registrira tako, da odpre nov uporabniški račun ali nakupuje kot gost. Kupec navede svoje osebne podatke (označeni z * so obvezni), se seznani s pogoji poslovanja in potrdi sprejem le-teh. Kasneje se uporabnik, ki je opravil registracijo, prijavi z unikatnim uporabniškim imenom in geslom. Blago se naroča v slovenskem jeziku z načinom potrjevanja ogledanih artiklov.
Kupec izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v katalogu izdelkov, razvrščenih v blagovne skupine. Za lažje in hitrejše iskanje določenih izdelkov ima kupec na voljo rubriko “iskanje”, kjer po nazivu ali kodi artikla išče izdelke in jih naroči. S potrditvijo naročila je kupec oddal naročilo. Izpolnitev pogodbe (naročila) je enkratna. Potrjeno naročilo se smatra kot sklenjena pogodba med kupcem in podjetjem . Pogodba se vedno (in samo) sklene v slovenskem jeziku. Vsa prejeta naročila oz. sklenjene pogodbe so shranjena v arhivu na sedežu podjetja in so na željo kupca vedno dostopna na vpogled.

4.1. Navodila za naročanje

Vsak uporabnik lahko nakupuje kot gost ali se opravi registracijo. S tem poda osebne podatke, potrebne za dobavo blaga in osnovno kontaktiranje, ter se seznami s pogoji poslovanja. Ob registraciji pridobi uporabniško ime in geslo, ki v bodoče uporablja pred nakupom.

V seznamu si ogleda artikle in si vsakega posameznega odpre.
Ko poda količino (začetna količina je 1 kos) in morebitne druge možnosti, v kolikor jih ta artikel ima (barva, velikost,…), potrdi ikono “Dodaj v košarico”. Če hoče kupec enak artikel različnih dimenzij, barv,… ga mora vsakič znova potrditi.
Kupec si lahko ogleda vsebino nakupovalne košarice. Artiklom v košarici lahko spreminja količino, lahko pa jih tudi izbriše.
Za nov artikel klikne na “Nadaljevanje z nakupom”. Tako poljubno niza artikle v nakupovalno košarico.
Ko potrdi željene artikle, klikne na “Prikaži košarico”. V tej fazi lahko kupec izbira drug naslov za dostavo, izpiše se mu strošek dostave oz. brezplačna dostava, v kolikor vrednost njegovega nakupa presega 80,00 EUR. Prikaže se tudi okno za kupon, v kolikor ga kupec ima.
S klikom na ikono “Zaključi nakup” kupec dokonča in odda svoje naročilo.
Na vpisani e-poštni naslov kupec ponovno dobi kopijo svojega naročila.

Opomba: vse velikosti in barve posameznih artiklov niso vedno na voljo.

5. Cene izdelkov

Kupec plača blago po cenah, ki veljajo na dan naročila, ki ga opravi. Cene veljajo po veljavnem ceniku podjetja UNIHORSE d.o.o. in so navedene ob izdelku. Pri morebitni podražitvi blaga, ki ga je kupec že naročil, se kupca obvesti in na njegovo voljo izvede ali prekliče naročilo.

Pridružujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.

Pri vnosu artiklov lahko pride tudi do napačnega vnosa cene, kupca se obvesti o pravi ceni izdelka in na njegovo voljo izvede ali prekliče naročilo.

6. Plačevanje

Kupec lahko plača naročene izdelke z gotovino ali bančni kartico ob prevzemu blaga na podani lokaciji za prevzem.

7. Stroški naročanja, dostave in dostava

Vse izdelke, naročene v UniHorse spletni trgovini, dostavimo na dom, v službo oziroma na želeno lokacijo na območju Slovenije. Stroški komunikacijskih sredstev (naročanja preko telefona in interneta) se ne razlikujejo od običajne tarife, ki jo kupec običajno plačuje.

7.1. Stroški dostave blaga

Stroški pakiranja in dostave blaga znašajo 5,00 EUR. V kolikor je vrednost nakupa blaga večja od 40,00 EUR, je dostava brezplačna.

7.2. Termini dostave

Naročila, ki jih podjetje prejme do 12. ure istega dne in vsebujejo blago, ki je na zalogi v poslovalnici, bodo poslana kupcu še istega dne, v nasprotnem primeru se kupca obvesti ali je pripravljen počakati na dobavo blaga. Če kupca ni na dostavni lokaciji, ga kurir obvesti po telefonu, ki je oddan pri naročilu oz. registraciji.

7.3. Prevzem blaga

Naročeno blago je kupec dolžan prevzeti ter ga plačati z gotovino ali bančno kartico kurirju.
Ob prevzemu je kupec dolžan preveriti količino in kvaliteto naročenega blaga in s svojim podpisom potrdi količinski in kakovostni prevzem blaga.

7.4. Preklic naročila

Ko kupec potrdi naročilo. se ta arhivira v bazi naročil internetne strani. Kupec lahko kadarkoli pred odpremo prekliče svoje naročilo telefonsko ali pisno preko elektronske pošte razen če gre za blago, naročeno izrecno po kupčevi volji.

Pri prodaji blaga po pošti ima kupec pravico, da v petnajstih (15) dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od naročila.
Če je kupec blago že prejel in od naročila odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v petnajstih (15) dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.
Vrnitev prejetega blaga podjetju v osmih dneh po prejemu se šteje za sporočilo o odstopu od naročila. Stroške dostave krije kupec v kolikor je bila dostava izvedena v skladu s splošnimi pogoji.

7.5 Vračilo kupnine

V primeru vračila kupnine, stranka sporoči številko bančnega računa. Kupnino vrnemo v roku 30 dni od prejema vrnjenega izdelka.

8. Reklamacije

Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v dobro kupca, v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov.

9. Pomoč

Potrošnik dobi dodatne informacije in pomoč ter reklamacije:

preko elektronske pošte: nusa.osredkar@uni-horse.si.

10. Napake

Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Nagradne igre in pravila

Pravila veljajo za vse nagradne igre, ki jih organizira podjetje UNIHORSE d.o.o., razen če tako ni določeno ob sami nagradni igri.

Kako in kje poteka nagradna igra?
Nagradna igra poteka na Facebook strani naše trgovine.
Kdo lahko sodeluje v nagradnih igrah?
V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki obišče našo stran na facebooku in sledi navodilom za sodelovanje v igrah.
Kako vem, da je žreb opravljen na pošten način?
Žrebi se opravljajo s pomočjo spletnega generatorja naključnih števil (random.org).
Kdo prireja nagradne igre in podeljuje nagrade?
Organizator nagradne igre je trgovina UniHorse, UNIHORSE d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, ki nagrade tudi podeljuje. Nagrajenec bo obveščen prek facebook sporočila.
Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?
Nagrajenec bo objavljen na facebook strani trgovine UniHorse.
Izplačilo nagrade v gotovini
Nagrad ni možno zamenjati za gotovino, prav tako ne za druge izdelke v naši ponudbi.
Ali je dostava vključena v nagrado?
Dostava ni vključena v nagrado. Svoje izdelke lahko prevzamete v naši trgovini v Ljubljani, ali pa izdelke naročite po pošti. V tem primeru plačate poštnino po veljavnem ceniku Pošte
Slovenije.