Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Cowboy Magic® Super Bodyshine® sprej za dlako

21,95 

COWBOY MAGIC® SUPER BODYSHINE® sprej za dlako je izdelek, s katerim bo tvoj konj zasijal!
– Deluje takoj,
– izniči prah na dlaki iz maneže ali boksa,
– narejen je iz naravnih izvlečkov rastlin aloe vere.
Na dlaki pusti svilnat sijaj in dišeč vonj. Ne draži. Nasprejaj, stopi korak nazaj in se nasmej :).
Formula je oblikovana tako, da izkorišča naravno prizmo svetlobe za največji sijaj pod sončno svetlobo ali umetnimi lučmi. Ustvari vrhunski sijaj, formula pa ustvari na dlaki svileno plast, ki odbija prah. Izdelek je koncentriran zato je poraba majhna. Poleg sijaja bo konju nudil globinsko nego, saj je dodana Aloe Vera, ki okrepi ter neguje dlako in grivo.

Navodila za uporabo:
1) Poprši po dlaki, nato z roko pogladi dlako.
2) Pusti delovati nekaj sekund.
3) Skrtači z mehko krtačo (npr. krtačo za sijaj, ki ima naravne, izjemno mehke ščetine).
3) Nadeni si sončna očala in se pripravi na nasmeh. :)
Opozorilo: Izdelka ne pršite na predelu, kjer leži sedlo, saj lahko sedlo drsi. Učinkuje takoj. Samo za zunanjo uporabo.
Izdelek je dermatološko in alergijsko testiran. Izdelek ni testiran na živalih.
Počisti
Koda: Rok dobave: 7-14 dni Kategorije: , , Značke: , , ,
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt