Nad 40€ = BREZPLAČNA poštnina

Zunanje pregrinjalo z dvig. vrat. delom Comfot Line, 200g

114,95 

Zunanje pregrinjalo za konja s podaljšanim vratnim delom vašemu konju zagotavlja dodatno udobje, saj pregrinjalo prekriva viherni del, ta pa je pri nekaterih konjih občutljiv. Odbija vodo in mraz, ob enem pa zelo dobro diha. Zapnete ga na prsnem delu, pod trebuhom in zadnjimi nogami.

 

– 1200 densko polnilo
– tristopno zapenjanje
– dobro diha
– vodoodporno (3000 mm vodnega stolpca)
– zapenjanje pod nogami
– elesticirani trakovi
– zaščita za rep
– podložen viherni del
– Waldhausenov patent zaponk
– funkcionalna, hitro sušeča podloga

Zunanji Material: 100% poliester

Notranji Material: 100% poliester

 

atmungsaktiv wasserdicht

Počisti
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt