Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Zunanje pregrinjalo Comfort Line, 100 g

99,95 

Zunanje pregrinjalo se odlično odreže kot samostojno v prehodnih obdobjih in kot dodatno zimsko. 100 g polnilo in posebna hitro-sušeča podlaga omogoča konju vso komoditeto in udobje v zimskih dneh.

– 1200 denier polnilo
– triplex sistem zapenjanja na prsih
– odlično diha
– vodoodporen material
– paščki za noge
– elastični pasovi za zapenjanje
– zaščita za rep
– podloženo na vihru
– zaponke za vratni dodatek
– Waldhausenove zaponke

V barvi pavove zelene bo pregrinjalo na voljo pri dobavitelju od 25. 9. 2017!

Material zunaj: 100% poliester
Material noter: 100% poliester

 

atmungsaktiv wasserdicht
Počisti
Koda: Rok dobave: 7-14 dni Kategorije: , ,
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt