Nad 40€ = BREZPLAČNA poštnina

Zaščitni jopič Sir Lancelot Nitrex NX3

129,95 

Sir Lancelot zaščitni jopič je  bil testiran s strani CRITT SPORT LOISIRIS ZA du Sanital, 86100 Chatellerault, FR. Po evropskem standardu EN 13158:2019, ki deli zaščitne jopiče v tri kategorije (1. jopiči nudijo minimalno zaščito in so priporočeni le za profesionalne jockeye, 2. jopiči so primerni za uporabo v ne rizičnih situacijah in niso primerni za jahanje po trdih površinah, preskakovanje ovir ali jahanje živahnih konj, 3. jopiči primerni za jahanje, delo s konji, treking in vožnjo s kočijo), spada Nitrex NX3 v kategorijo 3.

Sestava:
– Zunanji material: 100% najlon
– Notranji material: 80% poliester, 20% elastan
– Podloga: PVC nitrilna pena

Počisti
Koda: Rok dobave: 7-14 dni Kategorije: , , Značke: , , , ,
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt