Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA
Znižano!

SWING zaščitni jopič P09 z zadrgo, odrasli

159,95  140,75 

Zaščitni jopič P09 za odrasle združuje sodobno oblikovan dizajn in navečjo varnost.

– Odsevni dekorativni šivi,
– modni potisk na hrbtu,
– idealno udobje nošenja, zahvaljujoč visoko tehnološkemu materiala,
– individualno prilagajanje z velcro ježki,
– priložena priročna toba.

Zaščitni jopič je v skladu z varnostnim standardom EN 13158-2009 in z BETA 3 standardom.

SWING zaščitni jopiči zaščitijo vaš trup in v primeru padca ne omejujejo vaše svobode gibanja. Visoko tehnološki materiali zagotavljajo udobje in najvišjo možno varnost.

Počisti
Koda: 21483-Erw Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: , Značka: ,

Unihorse-zascitni-jopic-P09

Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt

Related Products