Nad 40€ = BREZPLAČNA poštnina

Zandona CARBON AIR ščitniki, prednji

120,00 

Zandona ščitniki so 100% italijanske kakovosti!

Dokazano so Zandona Carbon Air ščitniki, ki preprečujejo poškodbe nog in prsnega koša in nudijo maksimalno podporo zahvaljujoč preforiranega neoprena in šestih zračnih ventilov. Med samim neoprenom in zunanjo TPU strukturo se nahaja tudi Gel-Tech, ki deluje kot absorber pri tresljajih. Carbonska vlakna pa poskrbijo, da izolirajo sklepe pred zunanjimi poškodbami. Na notranji strani je ustvarjena Flex-Zona zaščita, ki je potrebna za maksimalno svobodo konjevih nog. Za pričvrstitev ščitnika so pritrjeni elastični trakovi, ki delujejo kot dvojni sistem zapenjanja (vertikalno/horizontalno)

Ergonomična oblika ščitnika je oblikovana po konjevi nogi in se kot taka popolnoma prilega!

 

Koda: E2110-czar Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: , Značke: , ,
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt