Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Dresurno sedlo Wintec Isabell Cair

1.199,95 

Wintec ISABELL dresurno sedlo je bilo razvito v tesnem sodelovanju s svetovno prvakinjo v dresurnem jahanju; Isabell Werth.

Nudi dober kontakt s konjevim hrbtom in je udobno tako za konja kot za jahača. Omogoča dobro pozicijo jahača in mu tako omogoča boljše ravnotežje!

Sedlo ima vgrajen CAIR sistem zračnih blazin, ki nudij večje udobje za konja in jahača.

Sedlo je prilagodljivo, saj omogoča menjavo vilic in ožanje ter širjenje ogrodja.

Vrhnji material, imenovan equisuede je visoko kakovosten material, ki po videzu posnema videz semiša.Precizen postopek ustvarjanja equisuede materiala omogoča, da je sedlo odporno na UV žarke, se zelo hitro posuši, se ne obrabi in z leti ne postane gladek tako kot semiš. Jahaču omogoča še boljši oprijem.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=spg-fEnsnPA

Počisti
Koda: 10911C Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: Značka:
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt