Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Dresurno sedlo Wintec 250

479,95 

Dresurno sedlo Wintec 250 nudi dober kontakt s konjevim hrbtom in je udobno tako za konja kot za jahača.

Izboljša držo in ravnotežje jahača.

Sedlo je prilagodljivo, saj omogoča menjavo vilic in ožanje ter širjenje ogrodja.

Wintec sedla so mednarodno priznana in sedla, narejena iz modernih, visokokakovostnih sintetičnih materialov, ki omogočajo izjemno preprosto vzdrževanje. Wintec sedla so zelo lahka, vodoodporna in vzdržljiva sedla, ki v prvi vrsti dajejo velik poudarek na udobje konja in jahača.

Počisti
Koda: 10912 Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: Značka:

Prikaz sistema za prilagajanje sedla.

Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt