Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Waldhausen Vitaminski čips, 2 kg

19,95 

Dopolnilna krmna mešanica za konje in ponije vseh kategorij. Vitaminski čips različnih okusov. Primeren kot edini ali dodatni vir vitaminov. Čips se lahko krmi sušen ali zmehčan z vodo.

Korenček vsebuje 1 kg posušenega korenja, kar je enako 10 kg svežega korenja in vsebuje 300 mg carotina, ki ima pozitiven učinek na konjev prebavni sistem, kožo in dlako.

Jabolko vsebuje 1 kg sušenih jabolk, kar je enako enaka pribl.ižno10 kg svežih jabolk. Ni dodatnih dodatkov. Je bogat z vitamini, vsebuje pektin, vitamin C in B, kalcij, fosfor in železo.

Počisti
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt