Nad 40€ = BREZPLAČNA poštnina

Swing čelada H11

79,95 

Čelada Swing nemške izdelave je izjemno lahka in modno oblikovana.

Zagotavlja:
– maksimalno zaščito
– 360° ventilacijo
– 3 točkovni nastavitveni sistem
– QUICKSAFE® nastavitveni sistem
– integrirane utripajoče varnostne lučke.

Čelada ustreza CE varnostnemu standardu EN 1384.

Čelade Swing so narejene tako, da se glavi idealno prilegajo. Zagotavljajo maksimalno udobje nošenja in največjo stopnjo zaščite. Razvite so v tesnem sodelovanju z ekipo profesionalnih jahačev in strokovnjakov na tem področju, ki so te čelade še dodatno izpopolnili.

Počisti
Koda: 5190 Rok dobave: 7-14 dni Kategorije: , , Značka: ,
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt

Related Products