Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Sprej proti insektom in klopom za konja in jahača, 1ltr

24,95 

Revolucionren sprej, ki odganja proč vse vrste mrčesa z vašega konjička in vas. Aktivna učinkovina Saltidin® (ikaridin), nudi največjo možno zaščito proti klopom in dolgotrajno zaščito pred insekti.

– Enostavna uporaba
primerno za konje in jahače
– primerno za občutljivo kožo
– prijetnega vonja.

Navodila: posprejajte iz razdalje cca 25 cm. Ne sprejajte na občutljive dele telesa, kot so oči, nos, sluznice (posprejajte na krpo in z njo nanesite na občutljive predele).

Učinkovina: Icaridin (Saltidin®) 80 ml / l
Samo za zunanjo uporabo.
Količina: 1 ltr

Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt