Nad 40€ = BREZPLAČNA poštnina
Znižano!

SWING zaščitni jopič P11, otroški

129,95  116,95 

Fleksibilni zaščitni jopič brez zadrge za otroke. Posebna visoko tehnološka pena je porazdeljena na več členov in s tem zagotavlja največjo možno svobodo gibanja in maksimalno varnost.

– Odsevni 3M Scotchlite šivi,
– individualna prilagoditev velikosti z velcro ježki na ramenih in pasu.

Zaščitni jopič je v skladu z varnostnim standardom EN 13158-2009 in z BETA 3 standardom.

SWING zaščitni jopiči zaščitijo vaš trup in v primeru padca ne omejujejo vaše svobode gibanja. Visoko tehnološki materiali zagotavljajo udobje in najvišjo možno varnost.

Počisti
Koda: 21484-Kind Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: Značka: ,

Unihorse-zascitni-jopic-P11a

Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt