Nad 40€ = BREZPLAČNA poštnina

Progest WT prah 908g

24,09 

Prehranski dodatek kot probiotično dopolnilo za uravnavanje črevesne flore.

Negativni vplivi, ki jih prinašajo tekmovanja, intezivni treningi, potovanja, menjava hrane, povzročajo porušeno ravnovesje črevesne flore. Dodajamo ga konjem na terapiji z antibiotiki. Dodaja se ga dnevno. Ker so probiotiki zelo koristni in blagodejno učinkujejo na celotni prebavni sistem je priporočljivo dodajati dodatek tudi konjem v optimalnih življenskih razmerah.

Navodila za uporabo: povprečno težkega konja (500 kg) hranite 56 g dnevno prvih 5 dni, nato dozirajte vzdrževalni odmerek 28 g dnevno. Ostale konje hranite v sorazmerju z njihovo telesno težo; manj hranite manjše konje in ponije, več večje pasme konj. Praha je dovolj za mesec uporabe.

Koda: 5225 Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: Značka:
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt