Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Podsedelnica BR Majeur

54,95 

Ta luksuzna podsedelnica je narejena iz kvalitetnega, mehkega semiša in sintetične ovčke (100% poliester), ki sega od vihra pa vse do konca podsedelnice (služi kot dodatna podloga) – PRIJAZNO OVČKAM ! Čeprav iz umetnega materiala, izgleda povsem prava in jo s prostim očesom ne bi mogli razločiti. Je super mehka, lahka, dobro diha in še enostavna za čiščenje. Pralna je na 30°C in jo lahko sušite tudi v sušilcu!


Material obdrži kvaliteto in se ne snema. 

Podsedelnica je “ojačana” z 700 žepki, v katerih je 8 mm pena in regulator potu.

Podsedelnica ima anatomsko oblikovan vrhnji del, ki poteka od vihrnega do zadnjega dela ter zmanjšuje pritiske na konjevo hrbtenico. Ježa je tako prijetnejša tako za konja kot jahača.
Podsedelnica je opremljena tudi s trakovoma za podsedelni pas, v tem delu pa je podsedelnica tudi ojačana, kar omogoča dolgotrajno obstojnost.

Počisti
Koda: Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: Značke: , ,
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt