Nad 40€ = BREZPLAČNA poštnina

Original AlcoChem MT-Trap

54,95 

H-trap_logo_2015_250-71

MT-TRAP je zelo učinkovit produkt za iztrebljanje krvosesov in os brez pomoči kemikalij ali elektrike.

Lastnosti:
– Učinkovita zaščita za do 100 m² zunanje površine.
– Premer: 40 cm, višina 50 cm.
– Teža: 1,5 kg.
– Brez stojala – se obesi na željeno mesto.
– Odporen na vremenske vplive.
– Idealen za vrtove, terase, bazene, okolica hleva, golf igrišča.
– 1 letna garancija na mehanske okvare.

Konjski krvosesi so stalna nadloga, še posebej v obdobju od maja do oktobra. Ker se hranijo s krvjo, so njihovi agresivni piki boleči, ne samo za konje in ostale živali, ampak tudi za ljudi.
MT-TRAP sistem učinkovito nadzoruje število krvosesov in jih zmanjša na minimum. Zasnovan je tako, da se postavi na prostem, kjer deluje brez kemikalij ali elektrike. Obširne neodvisne raziskave kažejo zmanjšanje krvosesov za 90 do 95% v območju zaščite.
Črna “žoga” se s pomočjo sonca segreje na visoko temperaturo in za krvosese, ki s pomočjo čutil iščejo najtoplejše telo v njihovi okolici, deluje zavajujoče. Ker letijo navzgor, se ujamejo v zbiralniku, v katerega se ujamejo in poginejo. Za iztrebljanje os se v past (zbiralna posoda) nalije posebna tekočina.

NA ZALOGI
>>OGLEJ SI VIDEO<<
>>ODPRI KATALOG (angleško)<<

Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt

Related Products