Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA
Znižano!

Likit set

36,45  32,80 

Uporaben set vas predstavi svetu Likit produktov. Vključuje 1 Likit držalo, 3 Likit lizalne kamne (jabolko, korenček ter češnja) in 2 Likit Snaks (mentolov evkaliptus in jabolčni cimet).

Likit lizalni kamni so iz vrhunskih sestavin. Njihova glavna sestavina je glukozna melasa. Vse sestavine so evropskega izvora in so bile primerno pregledane. Likit lizalni kamni lahko zabavajo vašega konja tako da niso živčni in se ne dolgočasijo. Razpoznavni vedenjski specialisti iz univerze v Cornellu (ZDA) ter univerze v Bristolu (VB) priporočajo uporabo izdelkov Likit.

Vsebina: 2150g

 

Koda: 1560800 Rok dobave: 7-14 dni Kategorija:
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt

Related Products