Nad 40€ = BREZPLAČNA poštnina

Jahalna čelada SWING H16 PRO

119,95 

To ultra lahko, zaščitno čelado SWING H16 sestavljata tako inovativen dizajn kot efektiven ventilacijski sistem. Edinstven vizir garantira zaščito pred morebitnimi ovirami (npr. vejami). Visoko kvalitetna, hitro sušeča notranjost omogoča največje udobje nošenja. Čelada je hitro nastavljiva, zahvaljujoč 3D sistemu in QUICKSAFE nastavitvi velikosti. 

– Maksimalna zaščita, narejena v Nemčiji
– VG1 01.040 2014-12
– maxSHELL®-TECHNOLOGY
– 3 točkovni sistem prilagajanja
– QUICKSAFE® sistem prilagajanja
– Dodana zaščitna lučka in reflektivne črte

SWING čelade se ponašajo z optimalnim prilagajanjem, maksimalnim udobjem in najvišjo možno zaščito. V sodelovanju s profesionalci s tega področja, čelade vedno znova izpopolnjujejo.

 

swing_helmtechnologiehergestellt_in_deutschland

Počisti
Koda: Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: , Značka: ,
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt

Related Products