Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Haywell mreža za balo, 3x3cm, 160x125cm

109,95 

Kakovostna mreža za velike, okrogle bale sena. Majhne luknje v mreži (3 x 3 cm) podaljšajo čas hranjenja in zmanjšujejo prenažiranje. Tako se konj prehranjuje na bolj naraven način, počasi in čez cel dan.  Mreža je narejena iz TPE materiala, ki ne bo škodoval občutljivemu tkivu konjevih dlesni. Mreža ponuja rešitve za težave povezane z boleznimi kot so debelost, laminitis in razjede na želodcu, kot tudi pomoč pri odpravljanju neželenega vedenja.

Priporočajo jo raziskovalci in veterinarji.

– Velikost mreže: 160 x 125 cm
– Oblikovana tako, da se lepo prilega velikim, okroglim balam sena

Koda: HAY0060 Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: , Značke: , ,
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt

Related Products