Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Equine America Fly Repel razpršilo – repelent za insekte, 750 ml

20,95 

Naravni repelent Fly Repel v spreju in gelu je nujno potreben za dolgotrajno odvračanja od nadležnega mrčesa.

Naravne sestavine omogočajo varno uporabo, tako za konja kot za jahača. Posebej pripravljen za konje in ponije, daje vrhunsko naravno zaščito pred motečim grizenjem muh, vbodi komarjev, obadov in drugega mrčesa. Equine America Fly Repel vsebuje olje čajevca in sivke, ricinusovo olje, citrepel in olje cedrovine. Citrepel je naravna sestavina, ki nudi zanesljivo zaščito pred komarji, mušicami, obadi itd. Citrepel je proizveden iz olja evkaliptusa, vsebuje p-menthane 3,8-diol (PMD). Rezultati neodvisnih raziskav v testih učinkovitosti so pokazale, da je zelo učinkovit proti širokemu spektru žuželk. Bodite previdni pri uporabi okoli oči.

Koda: 5226 Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: Značka:
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt