Nad 40€ = BREZPLAČNA poštnina

Equine America Cortaflex HA Regular sirup, 1 ltr

35,95 

Dopolnilna krmna mešanica za konje in ponije vseh kategorij. Izdelek je namenjen za vzdrževanje zdravih sklepov, kot del uravnotežene prehrane in preventiva konjem, ki niso v treningu (npr. pozimi).Edini dodatek za sklepe, ki ima klinično dokazano delovanje. Uporabljajte Cortaflex® in ohranite zdrave sklepe vašega konja ali ponija skozi vsa življenjska obdobja. Cortaflex sedaj vsebuje tudi kurkumo. Ojačan s hialuronsko kislino.

Sestavine: Glutamine, Glucuronic Acid, Glutamic Acid, Proline and Glycine. Technological Additives: Monosilicic Acid – E551a – 250mg/kg ,Glycine, Glutamic Acid, L-Proline, Aspartic Acid, L-Alanine, L-Serine.

Navodila: velikega konja (500 kg) hranimo 30 ml / dan. 30 ml / dan je maksimalna doza.

Koda: E8004 Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: , Značke: , , ,
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt