Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Equine America Corta Vet HA sirup, 1 ltr

120,95 

Dopolnilna krmna mešanica za konje in ponije vseh kategorij. Izdelek je namenjen za podporo sklepom in obnovo sklepne tekočine konjem z najvišjo stopnjo obremenitve v višku tekmovalne sezone ali v času akutnega stanja vnetih sklepov.

Corta vet formula za uporabo v veterinarski medicini je 2x bolj koncentrirana od Cortaflex-a, je nadgradnja izdelka Cortaflex-a z ojačano vsebnostjo vseh poglavitnih komponent za podporo sklepom in obnovo sklepne tekočine. Corta-Vet tako predstavlja booster, ki je izredno učinkovit in hitro delujoč. Priporočamo ga za sklepe pri postoperativnem okrevanju ter kroničnih primerih še zlasti pri starejših konjih. Po začetnem tretmanu s CortaVetom lahko nadaljujemo z vzdrževanjem stanja s Cortaflex Ha Super Fenn-om.

Sestavine: voda, dekstroza, koncentrat sojinega beljakovinskega izolata, mono sicilijeva kislina, neumiljive snovi avokada in soje, kolagen hidrolizat, izvleček breze, MSM.

Navodila: povprečno težkega konja (500 kg) hranite dnevno 7,5 ml za vzdrževanje. Kadar je konj v intenzivnem treningu, dodajajte 15 ml / dan.

 

Na zalogi – dobavljivo takoj

Koda: E8003 Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: , Značke: , ,
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt