Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Cowboy Magic® Shine in YellowOut™ šampon

20,95 

COWBOY MAGIC ® SHINE IN YELLOWOUT ™ Nevtralizira rumene madeže, zbistri ter poudari dlako vseh barv; belo, kostanjevo, rjavo, palomino, črno,…
Odstranjuje rumene madeže iz dlake in pušča svilen, briljantni lesk s prijetnim vonjem. Dlaka bo po uporabi izdelka sijoča, nahranjena ter dišeča.
Navodila za uporabo:
1) Nanesi na mokro dlako,
2) z gumijasto krtačo vmasiraj v dlako, dokler modra milnica ne postane bela,
3) pusti delovati nekaj minut,
4) speri in ponovi, če je to potrebno.
Alergijsko in dermatološko testirano. Izdelek ni testiran na živalih.
Količina: 946 ml

 

Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt