Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Čistilni detergent za ovčko in usnje, 250 ml

8,95 

Čisti in neguje izdelke iz naravnih materialov, preprečuje izsušitev in otrditev. Primeren za čiščenje volnenih in usnjenih izdelkov, jahalnih hlač, usnjenih rokavic in oblačil.

Navodila: Ročno pranje ali strojno na 30°C. Ne uporabljajte sušilnega stroja. Uporabite 40 ml na 4 kg. Po čiščenju volno ali usnje raztegnite v prvotni položaj.

Sestavine: 15-30% neioničnih tenzidov, 5-15% anioničnih tenzidov, parfumi, geraniol, linalool.

Opozorilo: Vnetljivo. Nevarno očem. Preprečite stik otrokom. V primeru stika z očmi, nemudoma sperite z veliko količino vode in poiščite zdravniško pomoč. Embalažo odvržite v za to namenjen zabojnik. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite plastenko.

Količina: 250 ml

Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt