Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Waldhausen Biotin, peleti, 1 kg

34,95 

Dopolnilna krmna mešanica za konje in ponije vseh kategorij. Biotin je izjemnega pomena za močna in zdrava kopita. Lahko izboljša rast in moč roževine (kopita, dlaka, griva) in poveča prožnost in trdnost.

Sestavine: DL-methionin 30,000 mg, biotin 2,000,000 mcg, choline as choline chloride 20,000 mg, zinc as zinc sulphate, monohydrate (E 6) 5,000 mg. Koruza, pšenična moka, glukoza, propandiol, ječmen, melasa, sončnično olje

Navodila:
– velik konji (600 kg): 10 g / dan-
– poniji: 5 g / dan

 

Na zalogi – dobavljivo takoj

 

Koda: 39026000 Rok dobave: 7-14 dni Kategorije: , , , Značke: , , , , ,

Biotin za močnejša kopita in rast dlake

Biotin je vodotopni B vitamin, ki igra pomembno vlogo pri metabolizmu, konjevo telo pa ga ne proizvaja samo. Pridobi ga lahko le skozi prehrano oziroma prehranski dodatek. Nahaja se v lucerni, zmerne količine v ovsu, ječmenu, nizke pa tudi v koruzi. ZGODOVINA Biotin so odkri … PREBERI VEČ

Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt