Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Ariat WMS Tri Factor Grip Full Seat jahalne hlače s silikonom

149,95 

Jahalne hlače s silikonom Ariat WMS Tri Factor Grip Full Seat vam bodo v vročih dneh lajšale ure v sedlu z inovativno tehnologijo hlajenja, silikonski oprijem pa zagotavlja izjemno stabilno sedišče v sedlu.
• sistem hlajenja Icefil® Xylitol zniža temperaturo kože
• Moisture Movement Technology ™ odvaja vlago stran od kože
• Ariat hex Silicone Grip sedišče
• Elastična vstavek “V” Ariat® V3®, vgrajen v hrbtno stran pasu za udobje
• Core Control Technology® zagotavlja podporo za mišice medeničnega obroča in zoža silhueto
• CFS ™ Calf Fit sistem zagotavlja prilagojeno podporo na mečih in gležnju, z zmanjševanjem točkovnih pritiskov in trenja

Počisti
Koda: Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: Značke: , ,
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt