Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Ariat® WMS Round Up Western Boots, Powder Brown

199,95 

Klasični ženski western škornji iz vrhunskega usnja. Izdelani so tako, da razbremenijo nogo in hkrati stabilizirajo peto in nart, kar dramatično zmanjšuje utrujenost in stres na stopalih, nogah in spodnjem delu hrbta.  Zavoljo Ariatove “4LR” tehnologije podplata so izredno udobni pri dolgotrajnem nošenju, nudijo trden oprijem na vseh podlagah, zunanji gumijasti podplat pa je odporen na kisline, olja in zdrse.

  • Višina: 11″ (27,94 cm)
  • Wide square toe (širok kvadratni prst)
  • Višina pete 1 1/4″ (3,12 cm)
  • Podložen vložek

Stil: 10018528

Barva: Powder Brown

 

Počisti
Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt