Nad 40€ = BREZPLAČNA poštnina

Alcochem FlyZone XL, past za muhe

9,95 

Flyzone XL privlači in ulovi vse vrste muh (hišne muhe, hlevske muhe, mesne muhe, zeleno-modre muhe,…).
V Flyzone natočite priloženo tekočino, ki jo razredčite z vodo. Tekočino sestavljajo živilski elementi in arome za živila, ki jih muhe obožujejo. Ko tekočino razredčite z vodo, se aktivira. Muhe vstopijo skozi zgornjo rumeno kapico in se utopijo.

Kje uporabljati?
Flyzone je namenjen za uporabo na prostem, kjer pomaga obvladovati in zmanjšati populacijo muh. Priporočamo, da ga obesite približno 5 metrov stran od zunanjih bivalnih prostorov kot so terase in igrišča za otroke. Lahko se uporablja v hlevu z dobrim prezračevanjem ali pred hlevom, v bližini smetnjakov, komposta ali gnoja, v bližini kampa,…

Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt