Nad 40€ = BREZPLAČNA poštnina

Absorbine UltraShield® Green naravni repelent

37,00 

Absorbine UltraShield Green je eko-varen repelent s sedmimi esencialnimi olji znanimi po svojih repelentnih lastnostih. Naravno ščiti konja pred insekti do polnih 8 ur. Zaradi unikatne sestave, ki bazira na oljni osnovi, se ne spere pri delu s konjem (ko se konj znoji). Nudi zaščito za vso živalsko družino in okolje.

Odbija in preprečuje ugrize:
– muh
– komarjev
– brencljev

– mušic
– klopov

Za uporabo na konjih, ponijih, žrebetih in psih. Lepo diši in pušča lep lesk na dlaki.
Količina: 946 ml
Absorbine že 118 let izdeluje izdelke za nego konja. Absorbine je znamka, ki v konjeniškem svetu uživa veliko zaupanje, saj so izdelki visoko kakovostni in narejeni z najmodernejšo tehnologijo ter znanjem.

Koda: 106-019 Rok dobave: 7-14 dni Kategorija: Značke: , , , , ,

Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.
Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.
Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.
Seveda lahko naročeno prevzamete tudi osebno v naši trgovini, ki se nahaja v Ljubljani na naslovu Kvedrova cesta 5a.

Kje se nahajamo? |Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | Kontakt