Nad 40€ = poštnina BREZPLAČNA

Pogosta vprašanja


Tukaj si lahko prebereš najbolj pogosta vprašanja, ki jih prejmemo od naših strank. Če ne najdeš odgovora na svoje vprašanje, nam piši na:info@uni-horse.si ali pokliči 068 668 916.

 

Ali lahko oddam naročilo brez registracije?

Seveda! Trgovinica ima možnost oddaje naročila tudi brez registracije. Le vpišeš svoje podatke in zaključiš naročilo.
Z registracijo lahko ustvarjaš svoje sezname želja, pregleduješ že zaključena naročila in shraniš svoje podatke za pošiljanje. :)

Kdaj dobim naročene izdelke?

Ker si pri UniHorsu želimo, da bi zadovoljili vsem željam in okusom naših strank, imamo na ponudbi več kot 3000 artiklov in preko 70 blagovnih znamk iz vseh konjeniških področij, zato težko zagotovimo, da bo na zalogi ravno tisti izdelek, ki si si ga zaželel. Opremo naročamo vsak teden sproti in si prizadevamo, da bi paketek prišel čim hitreje do tebe. V kolikor izdelka ni na zalogi, je dobava povprečno 5-14 dni.

Kakšni so stroški pošiljanja?

Ob nakupu nad 40 EUR, strošek pošiljanja krije »hiša« :), kar pomeni, da ti pošiljanja ne zaračunamo. Pri nakupih do 40 EUR pa je strošek pošiljanja 5 EUR.

Kako poteka prevzem paketa?

Pakete pošiljamo preko kurirskega podjetja GLS.

En dan pred dostavo, boš preko e-pošte dobil obvestilo, da bo kurir s tvojim paketom prišel naslednji dan. Naslednji dan pred dostavo, med 8. in 16. uro, te bo kurir poklical na telefonsko številko, ki si jo vpisal ob naročilu, da se dogovorita o načinu dostave. Znesek naročila boš lahko kurirju plačal z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila s kartico se ti bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero ti bo kurir izdal račun.

Kaj pa če me ne bo doma, ko pride kurir?

Brez skrbi, pred dostavo te bo kurir poklical, da se boste dogovorili o podrobnostih. Če se še vedno ne uspeš dobiti s kurirjem, se bosta dogovorila za drugi poskus dostave v istem ali naslednjem dnevu.

Ali lahko izdelke prevzamem osebno?

Seveda, lahko naročene izdelke prevzameš osebno v naši trgovini Unihorse, ki se nahaja v Ljubljani.

Lahko plačam po predračunu?

Lahko. V komentar k naročilu pripiši, da bi rad plačal preko predračuna.
Pri naročilih nad 500 EUR je plačilo preko predračuna obvezno. Si pa s tem zagotoviš luštnih 5% popusta na celoten nakup :).

Lahko dobim originalni račun na podjetje?

V komentar ob naročilu zapiši, da želiš račun na podjetje in ne pozabi dopisati vseh podatkov (naziv podjetja, naslov in davčno številko).

Nikakor se ne morem odločiti, kateri izdelek bi bil ustrezen za mene ali mojega konja. Mi lahko pomagate?

Z veseljem! Pokliči na številko 068 668 916 ali napiši sporočilo na info@uni-horse.si in bo na vsa tvoja vprašanja odgovorila Nuša :).

Oprema ne ustreza meni ali mojemu konju! Jo lahko vrnem?

Seveda! V roku 14 dni imaš pravico vrniti izdelek, ki mora biti nerabljen in nepoškodovan. Priložiti moraš še originalni račun. Pošlji sporočilo na info@uni-horse.si in ti bomo poslali vse podatke za vračilo.